Omarm het lokaal, duurzaam en Corona veilig consumeren. Wij laten u graag kennismaken met onze Achterhoekse wijnen, de wijze waarop ze tot stand zijn gekomen en de wijnen proeven.

Wilt u in klein gezelschap een unieke wijnproeverij genieten en daarbij toch ons verhaal horen dan kan dat. Wij gaan net als velen online. Maak u keuze uit het volgende aanbod:

De Fiere: 3 wijnen (wit, rosé en rood)
Wij zorgen dat de wijnen via een bezorgdienst bij u komen. Op een overeengekomen tijdstip hebben wij een online verbinding. U schenkt zelf de wijnen in en luistert naar ons verhaal. Ik neem u hierin virtueel mee naar de wijngaard en vertel over onze wijnen.
Prijs voor de proeverij, inclusief 3 flessen wijn 50€.

Lokaal en duurzaam consumeren: 6 wijnen
(bijvoorbeeld: brut, wit, wit op hout, rosé, rood, rood op hout).
Wij zorgen dat de wijnen via een bezorgdienst bij u komen. Op een overeengekomen tijdstip hebben wij een online verbinding. U schenkt zelf de wijnen in, terwijl wij u virtueel meenemen over de wijngaard en vertellen over de wijze waarop wij onze wijnen maken.
Prijs voor de proeverij, inclusief 6 flessen wijn 90€.

Natuurlijk kunnen onze wijnen ook besteld worden. Vul op het contactformulier de wijnen in die u wilt bestellen, na betaling, zorgen wij dat ze zo spoedig mogelijk bij u aan huis bezorgd worden.
U kunt de wijnen per pin betalen, maar bij voorkeur sturen wij een tikkie.